ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ

Άγνωστος κακοποίησε άλογο με μαχαίρι στον πρωκτό και η γερμανική αστυνομία αναρωτιέται αν πρόκειται για έναν σειριακό δράστη, καθώς υπήρχε παρόμοιο περιστατικό και στο Κάσσελ.

Μια ακόμα λοιπόν ακραίας σωματικής σκληρότητας και κακοποίησης ζώου στην Γερμανία. Ένας άγνωστος κακοποίησε ένα άλογο με ένα μαχαίρι. Είναι η αστυνομία στην πίστα ενός σειριακού παραβάτη; Ο χρόνος θα δείξει.
Πάντως η αστυνομία περιγράφει την πρόσφατη αυτή περίπτωση απεχθούς  σκληρότητας σε ζώο στο δελτίο τύπου της. Την ημέρα εορτασμού της Γερμανικής Ενότητας, στις 3 Οκτωβρίου, ένας άγνωστος εισήλθε σε ένα στάβλο στο Flörsheimer Straße στο Eddersheim (κοντά στη Φρανκφούρτη). Με ένα μαχαίρι, ο τρελός τραυμάτισε μια φοράδα με περικοπές στον πρωκτό. Το ερώτημα που βρίσκεται τώρα στο τραπέζι είναι αν η αστυνομία στη Φρανκφούρτη κυνηγάει έναν απλό ή σειριακό παραβάτη, καθώς πρόσφατα υπήρξε μια παρόμοια περίπτωση στο Kassel, όπου  επίσης ένας διεστραμμένος κακοποίησε άλογο με  ένα μαχαίρι.
Η αστυνομία της Φρανκφούρτης αναζητά πληροφορίες και στοιχεία για να συλλάβει τον δράστη.
 
ΠΗΓΗ:https://www.merkur.de/welt/frankfurt-irrer-missbraucht-pferd-messer-jagt-polizei-einen-serientaeter-zr-10304432.html?fbclid=IwAR2tnUKCXePNu8kmjZltJIBo_buH5bKsyKf1R3S6zyuFWxWiDNUvEYCSHUA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις