ΒΑΔΗ-ΒΥΡΤΕΜΒΕΡΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΒΙΑΖΕ ΑΛΟΓΟ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ

Συγκλονιστικό: στις 28.02.18 η αστυνομία στη Βάδη-Βυρτεμβέργη ανακοίνωσε ότι ψάχνει έναν άνδρα,  που θεάθηκε σε στάβλο στο Δήμο Aichwald, να βιάζει ένα άλογο. Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του ζώου  εξέπληξε τον άγνωστο, τη νύχτα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του σεξ με μια φοράδα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Reutlingen. Ο ξένος είχε αρχικά εισέλθει στο στάβλο, στο κελί μιας φοράδας, ανέβηκε σε σκαμνί και ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το ζώο, δήλωσε η αστυνομία. Ο  ιδιοκτήτης του ζώου προσπάθησε να συλλάβει τον ένοχο, αλλά αυτός κατόρθωσε να ξεφύγει από τα χωράφια.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε αμέσως, καθώς μάλιστα υπάρχει μια αρκετά λεπτομερής περιγραφή του ανθρώπου: ο βιαστής του ζώου είναι περίπου 20 έως 25 ετών και ύψος 1,85 μέτρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Έχει αθλητική φιγούρα, κοντά ξανθά μαλλιά και γενειάδα, με περίπου δύο ίντσες μακρύ μουστάκι. Ο άνδρας ήταν ντυμένος με καφέ πουκάμισο και ένα σκούρο πουλόβερ. Μιλούσε γερμανικά χωρίς προφορά.

 
ΠΗΓΗ:https://www.tz.de/welt/mann-missbraucht-stute-und-wird-von-stallbesitzer-in-baden-wuerttemberg-ueberrascht-zr-9646577.html?fbclid=IwAR3tVg_xSWZrezCkeJw_uz-kFJcrh8LOrqrYJyThKTcbntrG883ckmAmLLw

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις