ΖΕΛΛΙΝΓΚΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΟΓΟ

Στο Zellingen της Γερμανίας ένας  71χρονος άνδρας κακοποίησε κατ΄επανάληψη, σεξουαλικά άλογο, σε ένα στάβλο της πόλης, κοντά στο Würzburg, όπως ανακοίνωσε η έδρα της αστυνομίας στην Κάτω Φραγκονία .

Δυστυχώς για τον ηλικιωμένο στην εξωτερική περιοχή των στάβλων υπήρχε κάμερα που κατέγραψε τις τελευταίες εβδομάδες αρκετές φορές, πως αυτός τη νύχτα γλιστρούσε στο στάβλο. Επιπλέον με την κάμερα που είχε εγκατασταθεί από τον ιδιοκτήτη των στάβλων στο εσωτερικό του κτιρίου, πάρθηκαν πλάνα που έδειξαν ότι ο ηλικιωμένος είχε κάνει πολλαπλές σεξουαλικές πράξεις σε φοράδα», λέει κυριολεκτικά πάνω στο ανακοινωθέν της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι στον αχυρώνα και στα τέλη Σεπτεμβρίου, έπιασαν τον 71χρονο στα πράσα και τον συνέλαβαν.Ο άνδρας περιμένει τώρα την λήξη της προκαταρκτικής έρευνας για παραβάσεις και παραβιάσεις του νόμου περί προστασίας των ζώων.
Το άλογο δεν τραυματίστηκε από τις πράξεις, σύμφωνα με την αστυνομία.
 
ΠΗΓΗ:https://www.tag24.de/nachrichten/zellingen-pferd-stute-sexuell-missbraucht-wuerzburg-sexueller-missbrauch-polizei-813869?fbclid=IwAR0YRxSrcyrjAGz47FNf4VgSY0zFOYzCM2LlcMq9JvQ21eqQxoKVQxUizs4

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις