ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ

Ένα όμορφο σκυλάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο από άγνωστο. Το ζώο με την αγάπη των εθελοντών του σωματείου "ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ" έγιεν καλά και πλέον ψάχνει σπίτι.
Μεταφέρουμε το κείμενο από την ανάρτηση του σωματείου στο facebook:












"Ένα αξιολάτρευτο πλάσμα βίωσε την ανθρώπινη κακία, αφού κάποιος τη μαχαίρωσε, όμως βγήκε νικήτρια χάρη στην εθελόντριά μας που τη βρήκε εγκαίρως και την έσωσε. Τα πρώτα βραδιά ξυπνούσε και ούρλιαζε τώρα όμως κοιμάται σαν αγγελούδι και αναζητά μόνο αγκαλιές!!! Υπάκουη, γνωρίζει τις βασικές εντολές, τέλεια στη βόλτα με λουρί, μένει μόνη στο σπίτι και είναι ...μια μικρή κυρία. Είναι ημίαιμο λαμπραντόρ, γεννήθηκε περίπου τον Αύγουστο του 2018 και δε θα ξεπεράσει τα 25 κιλά. Είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη και στειρωμένη.
Ψάχνει έναν άνθρωπο που θα την αγαπήσει με όλη του την δύναμη και θα την κρατήσει δίπλα του για πάντα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας-υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη στα ΚΕΠ ή σε Α.Τ. Bοηθήστε ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το άλμπουμ. Ίσως χάρη στην κοινοποίησή σας να βρεθεί μια οικογένεια. Σας ευχαριστούμε πολύ! Στοιχεία με inbox στην σελίδα του FB straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα ή στο e-mail: infostraycare@gmail.com ή6947073378.


ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/stray.care.gr/photos/rpp.446155665527937/1609383882538437/?type=3&theater

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις