ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Μια τρομακτική ανακάλυψη έκανε μια 27χρονή ιδιοκτήτρια αλόγων,  καθώς καθάριζε τους στάβλους της, όταν ανακάλυψε ότι άγνωστος σοδομιστής είχε κακοποιήσει φοράδα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, με αιχμηρό αντικείμενο, τόσο πολύ που το ζώο αιμορραγούσε. 
Η πράξη έλαβε χώρα στο 28 ή 29 Ιανουαρίου 2019. Όταν η γυναίκα πήγε να φροντίσει την φοράδα της, συνειδητοποίησε από την αιμορραγία του ζώου, ότι ένας άγνωστος είχε διεισδύσει στο άλογο με ένα αντικείμενο, που δεν μπορούσε ακόμα να καθοριστεί. Ως αποτέλεσμα, το ζώο υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στα γεννητικά όργανα, είχε σχιστεί ο σάκος (προφανώς της μήτρας) και έπρεπε να ραφτεί, όπως είπε ο πατέρας της  ιδιοκτήτριας στο Waldkraiburger Nachrichten. Ένας κτηνίατρος φρόντισε για το άλογο και η ανάκαμψη του είναι καλή. Ο αρχηγός της αστυνομίας Georg Deibl ανακοίνωσε ότι δεν είναι δυστυχώς το πρώτο περιστατικό στην περιοχή, καθώς κάτι παρόμοιο έγινε και σε ένα πόνι στην ίδια γειτονιά.

ΠΗΓΗ:https://www.ovb-heimatzeitungen.de/waldkraiburg/2019/01/30/stute-wurde-in-ihrer-box-missbraucht.ovb?fbclid=IwAR1_UgvyuRFCbDGFUKY6eOTknFzoKKydHrB6F4NTWgdFRDOhSwpLpgqze64

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις