ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΓΟ

Ο Stephen Whinfrey ήταν ένας άνθρωπος γνωστός ως κυνηγός λαγών, αφού στα 50 χρόνια της ζωής του, η κύρια ασχολία του ήταν το κυνήγι λαγών (rabbiting) για το οποίο χρησιμοποιούσε εκπαιδευμένες νυφίτσες και σκυλιά.
Η Πρωτοχρονιά δεν ήταν η τυχερή του μέρα, καθώς πήγε για κυνήγι ξανά στο Squirrel Wood Scout Camp, κοντά στο Burghwalis στο  Doncaster, εφοδιασμένος με νυφίτσες τσουβάλια, μαχαίρια και δίχτυ, ανακοινώνοντας στην οικογένεια του ότι θα επέστρεφε για το μεσημεριανό γεύμα.  
Βρήκε μία τρύπα λαγού και βγάζοντας τις μπότες και το τζάκετ του, σύρθηκε μέσα για να πιάσει το ζώο και να το σκοτώσει. Όμως σφήνωσε μέσα στην τρύπα, δεν μπορούσε να βγει και πέθανε εκεί από ασφυξία. Βρέθηκε από περαστικό νεκρός, πολλές ώρες αργότερα, με το κορμί μέσα στην τρύπα και μόνο τα δύο πόδια να είναι έξω από αυτήν. Ανάμεσα από τα δύο χέρια έβγαινε προς τα έξω το ένα χέρι, σε μία ύστατη προσπάθεια να βγει από το λαγούμι.
Οι νυφίτσες είχαν φύγει δίπλα από το νεκρό.

ΠΗΓΗ:https://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/howaboutthat/11645276/Rabbit-hunter-died-in-freak-accident-after-getting-his-head-stuck-in-a-hole.html?fbclid=IwAR0FWZFBFAoyDj-tSay-rJw008n5AyFF0zy5R2Ad3DrrYftz5HNoDsHHkPY

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις