AΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΪΣΕ ΧΕΛΩΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΟΥΤΑΒΙ

Συμβαίνουν και αυτά δυστυχώς. Ο Αμερικανός δάσκαλος που τάισε  ζωντανό κουτάβι σε χελώνα ενυδρείου μπροστά στους τρομοκρατημένους μαθητές αθωώθηκε και δεν βρέθηκε ένοχος για κανένα έγκλημα ή σκληρότητα. Μάλιστα σε συνεντεύξεις του σε ερευνητές της υπόθεσης, ο Robert Crosland ισχυρίστηκε ότι απλώς έβγαλε το άρρωστο κουτάβι «από τη δυστυχία» του στο σχολείο του Preston, στο Idaho των ΗΠΑ.

Ο Robert Crosland είναι δάσκαλος επιστημών στο γυμνάσιο του Preston στην αμερικανική πολιτεία του Αϊντάχο, και κατηγορήθηκε για το αδίκημα της κακομεταχείρισης ζώου τον περασμένο Ιούνιο, όταν τάισε χελώνα ενυδρείου με ένα ζωντανό ανάπηρο κουτάβι, μπροστά στα μάτια των μαθητών του. Οι μάρτυρες στο δικαστήριο κατέθεσαν ότι το κουτάβι κολύμπησε μανιωδώς πριν το τραβήξει στον πυθμένα της δεξαμενής η χελώνα, και καταστεί αναίσθητο. Βέβαια το ζωάκι είχε αναπηρικές  παραμορφώσεις και θα πέθαινε σύντομα, ούτως ή άλλως, σύμφωνα με τους γονείς που μιλούσαν στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αμέσως μετά το γεγονός. Αυτό χρησιμοποιήθηκε ως  δικαιολογία από τους ένορκους που αποφάσισαν την μη ενοχή του δασκάλου για κακοποίηση ζώου, και ήταβ το κύριο επιχείρημα του δικηγόρου του Crosland, που υποστήριξε στην αγόρευση ότι «δεν πιστεύουμε ότι διαπράχθηκε έγκλημα».
 
ΠΗΓΗ:https://www.mirror.co.uk/news/us-news/teacher-who-fed-live-puppy-13815192.amp?fbclid=IwAR1kL3VAO_l4gYFT783-yDC2m0g_HKI-YPBl0IcOzCtlP5EkvBky5yEMf1A

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις